Оглас за вработување во Логинг Електроникс

Оглас за вработување во Логинг Електроникс

Логинг Електроникс бара личност која знае да им помогне на нашите купувачи, а во овој наш свет на технологијата сака да научи многу повеќе од тоа што сте сонувале.

Повеќе за работната позиција „Мултимедија, Техничко Лице за Продажба" како и за условите и начинот на аплицирање ќе најдете на нашата веб-страница www.loging.mk.

Самата апликацијата пополнете ја на следниот линк http://www.loging.mk/118/JobApplication

Потребни квалификации:
· ССС - Електротехничко училиште
· Предходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност
· Основно познавање на производите на ЛОГИНГ Електроникс
· Работа со компјутери и познавање на MS Office пакетот
· Познавање на англиски јазик
· Возачка дозвола Б категорија

Личен профил:
· Вродена желба за учење и само учење
· Комуникативност, динамичност и флексибилност
· Прецизност, сигурност
· Менаџирање со време, почитување на рокови
· Способност за тимска и самостојна работа
· Позитивен став

Ве молиме аплицирајте со пополнување на апликација преку следниот линк http://www.loging.mk/118/JobApplication