Факултети.мк во посета на Македонска Каменица и околината - предложете ни интересни приказни и ликови

Факултети.мк во посета на Македонска Каменица и околината - предложете ни интересни приказни и ликови

Тимот на факултети.мк месецов ќе ја посети Македонска Каменица. Сакаме да дознаеме интересни приказни за образование, млади, занаетчии, наука, интересни хобија. По посетата на Кавадарци и Велес од каде се вративме со појасна слика за образованието во овие градови, нашата љубопитност не застанува.

Сѐ што мислите дека би било интересно за нашите читатели, слободно предложете ни го.