Избери Nano или Mini и добиј подарок

Избери Nano или Mini и добиј подарок

Искористете ја оваа одлична понуда и направете го вистинскиот ISMOD избор.

Единствената напредна технологија на брендот ISMOD и овој месец има супер понуда за вас.

Отсега уникатниот Nano може да биде ваш за 900 денари, додека пак практичниот Mini уред е достапен за 600 денари.
И тоа не е сѐ! Со избор на еден од уредите по намалени цени добивате и три подароци.

Вашиот омилен ISMOD уред едноставно и брзо може да го нарачате преку веб-страницата www.ismod.mk и со тоа покрај подарокот по ваш избор добивате и бесплатна достава до секој град.

За повеќе информации околу оваа ISMOD понуда, јавете се на бесплатниот телефонски број 0800 33 300, или посетете ја ISMOD продавницата во ГТЦ, на приземје, каде што тимот на ISMOD ве очекува да одговори на сите ваши прашања.

Нарачај, добиј подарок и увери се во својата добра одлука – ISMOD, нова генерација на технологија на загревање патрони од несогорлив тутун.

(Комерцијална објава)