Фотограф ги доловува необичните моменти на дивите животни и создава прекрасни фотографии

Фотограф ги доловува необичните моменти на дивите животни и создава прекрасни фотографии

Подготвил: Тамара Гроздановски

Лектор: Ивана Кузманоска

Џулијан Рад е необичен фотограф кој создава уметнички дела со најнеочекувани херои. Неговите модели никогаш не позираат и не ги слушаат неговите инструкции. Тие едноставно си го живеат животот и токму ова ги прави неговите фотографии уште поубави.