Менаџери одлучиле да се фотографираат со облеката што ја носеле за нивните зум-состаноци

Менаџери одлучиле да се фотографираат со облеката што ја носеле за нивните зум-состаноци

Подготвил: Тамара Гроздановски

Група менаџери од „Ројал банк“ во Канада, одлучиле да се фотографираат со облеката што ја носеле за време на зум-состаноците што ги одржувале додека работеле од дома.

Погледнете го резултатот.

sostanok

Извор: Hahahilarious.com
Фото: Twitter