Повик за аплицирање за Меѓународен центар за инкубација

Повик за аплицирање за Меѓународен центар за инкубација

Отворен е повикот за аплицирање за Меѓународниот центар за инкубација (IIC) кој беше основан под капата на Младинскиот форум за исламска соработка (ICYF) со поддршка на „IT Valley“ и Претседателството на Република Турција за инвестициска канцеларија ги отвора вратите за почетници и претприемачи.

Повеќе информации можете да добиете ТУКА.

Ако сакате да аплицирате, тоа можете да го направите ТУКА.