Програма за аспиративни лидери 2023 година

Програма за аспиративни лидери 2023 година

Програмата за аспиративни лидери е целосно финансирана онлајн-програма за развој на лидерството, основана од професори на бизнис-школата на „Харвард“, која им овозможува на учениците и студентите, како и на едукаторите од светска класа од над 150 земји да се вмрежуваат и да учат едни од други.

ТУКА можете да добиете повеќе информации.

ТУКА можете да аплицирате.