Анимирано видео покажува како се градат мостовите

Анимирано видео покажува како се градат мостовите

Подготвил: Драгана Петрушевска

Лектор: Ивана Кузманоска

Дали некогаш сте се запрашале како се градат мостови над вода?

Видео објавено на „Твитер“ покажува дека станува збор за комплицирана операција која вклучува многу елементи. Видеото користи илустрации и анимација за да ја покаже изградбата на еден мост над вода.Извор: Twitter
Насловна фотографија: Pixabay