Оглас за вработување во Монад Плуг Скопје. Се бараат агенти во контакт центар

Оглас за вработување во Монад Плуг Скопје. Се бараат агенти во контакт центар

Монад Плуг Скопје има потреба од проширување на тимот.

Отворени се работни места за следната работна позиција:
АГЕНТ ВО КОНТАКТ ЦЕНТАР НА БУГАРСКИ ЈАЗИК

Јазик на говорење: Бугарски Јазик

Профил на личност:
Да размислува проактивно;
Поседува одлични комуникациски вештини;
Флексибилен/а;
Организиран/а;
Мотивирана и стабилна личност;
Способен/а за индивидуална и тимска работа;
Позитивен став кон промени.

** Конкурентна плата од 500 евра + Бонуси кои достигнуваат повисоко и од основната плата
** Sport Master картичка
** К15

Работа со физичко присуство.

За предност ќе се сметаат кандидатите кои веќе имаат работно искуство во продажба/интернет продажба.

Сите што ги поседуваат горенаведените вештини, ИСПРАТЕТЕ ГО ВАШЕТО CV на dejan.jovanovski@monetizead.com