Монад Плуг Дооел - Скопје вработува SALES REPRESENTATIVE на БУГАРСКИ ЈАЗИК

Монад Плуг Дооел - Скопје вработува SALES REPRESENTATIVE на БУГАРСКИ ЈАЗИК

Опис на работни обврски и одговорности:
Телефонска комуникација со постоечки и потенцијални клиенти преку излезни повици;
Активна телефонска продажба на производи и услуги од познати брендови за наши клиенти;
Следење и грижа за клиентите.

Ви нудиме:
40 часа работна недела
Загарантирана Фиксна Нето Плата од 30.000 ден.
Мотивирачки варијабилен дел – БОНУСИ (БЕЗ ЛИМИТ ВО МЕСЕЧНАТА ЗАРАБОТУВАЧКА);
Можност за надпросечна заработувачка базирана на лични перформанси;
Динамична работна атмосфера;
Обука за продажба од ТОП професионалци и понатамошно усовршување;
Спорт Мастер картичка

Идеални кандидати се:
Комуникативни личности со продажни вештини;
Динамични и темпераментни личности
Способни за индивидуална и тимска работа;
Искуство во продажба ќе се смета за предност
Одлично познавање на Бугарски јазик и англиски јазик.
Со основно познавање од областа на компјутерско работење (MS Office)

Локација: Струмица

ИСПРАТЕТЕ ГО ВАШЕТО CV НА СЛЕДНИОТ МАИЛ dejan.jovanovski@monetizead.com