Стипендии за последипломски студии во Доха, Катар

Стипендии за последипломски студии во Доха, Катар

Отворен е повикот за стипендии на Институтот за последипломски студии во Доха.

Се доделуваат стипендии на странски студенти кои сакаат да студираат на магистерско или докторско ниво. Пријавувањето за студентската година која започнува во есен 2023 трае до 20 јануари 2023 година.

Повеќе информации пронајдете овде