Повик за учество во програма за млади лидери во САД

Повик за учество во програма за млади лидери во САД

Отворен е повикот за учество во програмата на Институтот за лидерство „Хансен“ во САД. Програмата е наменета за странски и американски студенти кои сакаат да ги подобрат лидерските вештини.

Таа е за студенти на возраст од 20 до 25 години и трае три недели. Трошоците за патување и сместување им се покриени на сите одбрани кандидати.

Пријавувањето за странски студенти трае до 15 јануари 2024.

Повеќе информации можете да најдете овде.