Која е Ивана што рипна в тавче и ѝ честитаат сите инфлуенсери?

Која е Ивана што рипна в тавче и ѝ честитаат сите инфлуенсери?

Која е Ивана, девојката со прстен на рака која ја споделуваат голем дел од инфлуенсерите и зошто се крена толку голема фама на социјалните мрежи?

Сликата на девојка со име Ивана, за која не успеавме да откриеме повеќе детали, ја споделија голем број познати личности, честитајќи и упатувајќи искрени честитки до неа.

Погледнете во продолжение кој сè од познатите личности и инфлуенсери ја сподели информацијата за Ивана.

Дали можеби вие ја познавате Ивана?

(Комерцијална објава)