Следете во живо: Онлајн-дебата со кандидатите за ректор на УКИМ

Следете во живо: Онлајн-дебата со кандидатите за ректор на УКИМ

Следете ја во живо дебатата со универзитетските професори: Александар Димитров, Никола Јанкуловски, Вујица Живковиќ, Драги Димитриевски, Петар Атанасов, Јане Ацевски и Коле Василевски, кандидати за ректор на УКИМ. Модератор: Катерина Топалова, почнуваме во 20:30 часот.