Ова се победниците на меѓународниот натпревар за најдобра фотографија од природата за 2023 година

Ова се победниците на меѓународниот натпревар за најдобра фотографија од природата за 2023 година

Подготвил: Тамара Гроздановски

Лектор: Ивана Кузманоска

Во областа на фотографијата, каде што секој клик го замрзнува моментот во времето, меѓународниот натпревар за најдобра фотографија од природата за 2023 година повторно изнесе воодушевувачка колекција на фотографии од природата што ја пленат душата и ја слават убавината на природниот свет.

Натпреварот, познат по исклучителните таленти од целиот свет, ги откри своите победнички записи, нудејќи визуелна гозба што ги носи гледачите до најволшебните агли на нашата планета.


Извор: Demilked.com
Фото: photoawards.com | Instagram  | Facebook