Сите филмови и ТВ-серии што наскоро нема да бидат достапни на „Нетфликс“, а треба да ги гледате

Сите филмови и ТВ-серии што наскоро нема да бидат достапни на „Нетфликс“, а треба да ги гледате

Подготвил: Тамара Гроздановски

Декември е празнично време од годината, но ако вашата идеја за добро поминат ден е гледање на вашите омилени филмови и серии, тогаш имаме лоши вести: некои од најпопуларните наслови на „Нетфликс“ наскоро ќе ги нема на оваа голема стриминг-платформа.

Затоа, погледнете ги следниве наслови пред да заминат од „Нетфликс“ во текот на декември.

1 декември

„Heartbreakers“ (2001)
„The Lobster“ (2015)

4 декември

„Cabin Fever“ (2016)
„Dr. Seuss' The Grinch“ (2018)

5 декември


„The Rum Diary“ (2011)

6 декември

„The Secret“ (2006)

7 декември

„Berlin, I Love You“ (2019)
„The Art of the Steal“ (2013)

8 декември

„Sin senos sí hay paraíso“, 1-3 сезона

10 декември

„Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2“ (2018)

14 декември

„Hart of Dixie“, 1-4 сезона

17 декември


„Ip Man 3“ (2015)

22 декември

„The Little Hours“ (2017)

24 декември

„The West Wing“, 1-7 сезона

25 декември

„Spider-Man: Into the Spider-Verse“ (2018)

27 декември

„Fifty“ (2015)

28 декември

„Lawless“ (2012)

29 декември

„The Autopsy of Jane Doe“ (2016)

30 декември

„Dexter“, 1-8 сезона
„Hell on Wheels“, 1-5 сезона
„Ip Man“ (2008)
„Ip Man 2“ (2010)
„Nurse Jackie“, 1-7 сезони

31 декември

„Airplane!“ (1980)
„An Education“ (2009)
Anna Karenina (2012)
„Baby Mama“ (2008)
„Back to the Future“ (1985)
„Back to the Future Part II“ (1989)
„Back to the Future Part III“ (1990)
„Bad Teacher“ (2011)
„Barbershop“ (2002)
„Being John Malkovich“ (1999)
„Cape Fear“ (1991)
„Casper“ (1995)
„Charlie St. Cloud“ (2010)
„Coneheads“ (1993)
„Definitely, Maybe“ (2008)
„Dennis the Menace“ (1993)
„Drugs, Inc.“ 6. сезона
„The Dukes of Hazzard“ (2005)
„Eternal Sunshine of the Spotless Mind“ (2004)
„Fargo“ (1996)
„For Love or Money“ (1993)
„Frida“ (2002)
„Gossip Girl“, 1-6 сезона
„Grand Hotel“, 1-3 сезона
„Her“ (2013)
„How the Grinch Stole Christmas“ (2000)
„The Inbetweeners“, 1-3 сезона
„Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull“ (2008)
„Indiana Jones and the Last Crusade“ (1989)
„Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark“ (1981)
„Indiana Jones and the Temple of Doom“ (1984)
„The Interview“ (2014)
„Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events“ (2004)
„Nacho Libre“ (2006)
„Not Another Teen Movie“ (2001)
„The Notebook“ (2004)
„Octonauts“, 1-3 сезона
„The Office“, 1-9 сезона
„Poltergeist“ (1982)
„Pride & Prejudice“ (2005)
„Session 9“ (2001)
„Splice“ (2009)
„Starsky & Hutch“ (2004)
„Superman Returns“ (2006)
„The Town“ (2010)
„Troy“ (2004)
„WarGames“ (1983)
„The Witches“ (1990)

Извор: Mentalfloss.com
Фото: Screenshot/YouTube