Оглас за вработување во Амбрела Корпорација

Оглас за вработување во Амбрела Корпорација

Амбрела Корпорација ДОО Скопје е основана во 2013 година. За осум години, колку што сме на пазарот, се изборивме за позиција на лидер во продажба и дистрибуција на електронски цигари и течности за електронски цигари.

Ако сакате да работите со луѓе, секогаш сте љубезни, насмеани и услужливи и подготвени да го слушате вашиот соговорник, лесно можете да ги решавате конфликтите, брзи сте, остроумни и флексибилни и сакате да работите за една од највлијателните регионални компании - апсолутен лидер во увоз и дистрибуција на електронски цигари, течности и додатоци, ве покануваме да се придружите на нашиот тим и да аплицирате за позицијата:

Работник во малопродажба (м/ж) ПРОДАВАЧ

Локација: Скопје

Опис на работно место:
-Работа со клиенти во малопродажен објект
-Одговарање на прашања на клиентите и решавање на нивните грижи и проблеми
-Помош на клиентите при изборот на производи
-Упатување на клиентите за правилен систем на инсталација, употреба и складирање на производите
-Примање на поплаки согласно прописите на компанијата
- Работа со каса
-Извршување на други работи пропишани од извршниот директор на друштвото

Услови:
-Претходно работно искуство на исти или слични работни места
-Минимум IV степен
-Компјутерски вештини
-Ориентација на резултати
-Флексибилност во прифаќањето и извршувањето на работните задачи

Ви нудиме:

Работете во предизвикувачко опкружување, во кое постојано ќе се подобрувате и созревате професионално
Очекуваме да работите напорно, а вашите напори ќе бидат препознаени и соодветно наградени.

Доколку сте заинтересирани за работа во Umbrella, аплицирајте за наведената позиција преку опцијата „АПЛИЦИРАЈ ЗА ОГЛАС“ или со испраќање на апликација (CV) на email: info@umbrellashop.mk