Пракса

Оглас за пракса со можност за вработување во BizzBee Solutions
Пракса

Оглас за пракса со можност за вработување во BizzBee Solutions

 
Повик до сите млади невработени лица
Пракса

Повик до сите млади невработени лица

 
Дизајнирате пакет и освојте практикантство во „Model Obaly Innovation Centre“ во Прага
Пракса

Дизајнирате пакет и освојте практикантство во „Model Obaly Innovation Centre“ во Прага

„Young Package“ натпреварот е отворен за натпреварот за меѓународен дизајн во пакување со тема: „Open & Play“.

 
2017 Space Astronomy Summer Program(STScI) in USA
Пракса

2017 Space Astronomy Summer Program(STScI) in USA

The SASP is aimed at college undergraduates between their junior and senior years.

 
Летна пракса во Ред Бул
Пракса

Летна пракса во Ред Бул

Се бараат најдобрите студенти да аплицираат на повикот за пракса во компанијата Red Bull.

 
Кина бара наставници по англиски јазик
Пракса

Кина бара наставници по англиски јазик

Програмата за наставници по англиски јазик е направена од владата на Република поради недостиг на кадар во државата што течно го говори на англискиот јазик, а нуди можности за младите од Запад од 21 до 50 години.

 
Волонтирајте во Здружението за меѓугенерациска солидарност "ДОБЛЕСТ’"
Пракса

Волонтирајте во Здружението за меѓугенерациска солидарност "ДОБЛЕСТ’"

Здружението за меѓугенерациска солидарност ‘’ДОБЛЕСТ’’ е независно и непрофитно здружение на граѓани кое активно работи за поттикнување на меѓугенерациската солидарност и подобрување на квалитетот на живот на старите лица.

 
Платена пракса во "Wall street journal"
Пракса

Платена пракса во "Wall street journal"

„Wall street journal“ доделува платени пракси кои траат 10 недели во текот на летото.

 
Пракса во невладината организација ЕЦМИ во Косово
Пракса

Пракса во невладината организација ЕЦМИ во Косово

Може да се пријават студенти или поранешни студенти по човекови права, меѓународни односи, политички науки, конфликти и други поврзани области со познавање од англискиот јазик.

 
fakulteti.mk©2011 - 2017