X
 02.02.2023 Стипендии

Стипендии за додипломски и магистерски студии во Холандија

Отворен е повикот за стипендии од универзитетот ХАН во Холандија. Стипендиите се за додипломски или магистерски студии на универзитетот.

Пријавувањето за студиските програми трае до 1 април, додека пријавувањето за стипендиите завршува на 1 мај.

Повеќе информации пронајдете овде.
Активен до:    01.05.2023

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии