X
 21.03.2023 Живот

ЕКО Маскенбал во „Рамстор мол“

Дали сте подготвени?

Пристигнува најзабавниот ЕКО Маскенбал во градот!

На огромно задоволство на сите дечиња, „Рамстор мол“ во соработка со Шпаркасе банка и „Пакомак“, традиционално и оваа година го организира најзабавниот ЕКО Маскенбал!

ЕКО Маскенбалот оваа година ќе се одржи на 1 април, во 17 часот, во просториите на „Рамстор мол“ каде што сите заедно ќе се забавуваме!

Сите дечиња што се заинтересирани ќе можат да земат учество во ЕKO Маскенбалот со изработка на ЕКО маска, која треба да биде едукативна, креативна и воедно да биде изработена од материјали кои може да се рециклираат, односно да биде изработена од пластика, најлон, хартија и слично.

Сите заинтересирани може да го пријават своето учество на инфо-пултот на маркетот во „Рамстор мол“ најдоцна до 31.3.2023, или најдоцна половина час пред почетокот на настанот, на 1 април, на самото место на одржување на настанот.

Трите најкреативни маски ќе добијат награди - штедни влогови од Шпаркасе банка. За прво место ќе добијат штеден влог од 7.000 денари, за второ место - штеден влог од 5.000 денари и за трето место - штеден влог од 3.000 денари.

Разбудете ја креативноста на вашите најмили, подигнете ја еколошката свест, забавувајте се при изработката на маските, бидете наградени за вашата креативност и иновативност и дојдете на незаборавно дружење на 1 април во „Рамстор мол“!


(Комерцијална објава)

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот