X
 28.03.2023 Стипендии

Стипендија „Кантони“ во Данска, 2023-2024 година

Отворени се апликациите за данска стипендија „Катони“. Стипендијата ќе обезбеди поддршка за кандидатите на кои им е потребна финансиска поддршка за нивното образование, пракса или работа.

Повеќе информации за апликација можете да добиете ТУКА.
Активен до:    15.06.2023

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии