ПочетнаSkip Navigation LinksУписи 2013-2014 Конкурси за упис 2013/2014

Конкурси за упис 2013/2014

Информација за конкурсите за запишување студенти во прва година на јавните високообразовни установи за студиската 2013/2014 година во Република Македонија

Универзитет "Св. Кирил и Методиј" - Скопје

UkimКонкурс за запишување студенти во академската 2013/2014 година.
Упатство за запишување студенти во академската 2013/2014 година.
Листа на екстерни и интерни предмети од државната матура потребни за пријавување за запишување на студиските програми на УКИМ за 2013/2014 година.  
КОНКУРС за запишување студенти на прв циклус студии во рамките на реализацијата на „Проектот 35/45“ во учебната 2013/14 година  

 

 

Универзитет "Гоце Делчев"

Ukim Конкурс за запишување студенти во прв циклус во академската 2013/2014 година.
Дополнување на Конкурс за запишување вонредни студенти на прв циклус по Проектот 35/45
Конкурс за втор циклус студии во академската 2013/2014 година
Конкурс за трет циклус студии во академската 2013/2014 година
 

Универзитет "Св. Климент Охридски" - Битола

ukloКонкурс за запишување студенти во прв циклус во академската 2013/2014 година.
Конкурс за втор циклус студии во академската 2013/2014 година
Конкурс за трет циклус студии во академската 2013/2014 година

 

 

 

 

Универзитет за информатички технологии и науки "Свети Апостол Павле" - Охрид

uklo

 

 

Државен Универзитет во Тетово

unite

 

 

 

 

Универзитет за туризам и менаџмент - Скопје

eust Конкурс за запишување на студенти во академската 2013/14

 

 

University American College Skopje

eust Конкурс за запишување студенти во академската 2013/2014 година.

 

 

Европски Универзитет Република Македонија - Скопје

 

Бизнис Академија Смилевски-БАС

 

Универзитет за аудиовизуелни уметности ЕСРА - Скопје

 

Факултет за бизнис економија - Скопје

 

Висока школа за новинарство и за односи со јавноста - Скопје

 

International University of Struga

 

International Balkan University - Skopje

 

Институтот за општествени и хуманистички истражувања „Евро-Балкан“ - Скопје

 

МИТ Универзитет - Скопје

 

ФОН Универзитет - Скопје

fon