Skip Navigation LinksУписи 2017-2018

2017-2018

Тука можете да ги најдете сите потребни информации за запишување на студенти на државните и приватни Универзитети во учебната 2017/2018 година.

Конкурси за уписи 2017-2018

 

Резултати од уписи 2017-2018