X
 06.06.2024 Живот

На небото над Скопје се случи редок феномен!

Вчера попладне над плоштадот „Македонија“ скопјани беа сведоци на ретка глетка која ги шокира. Имено, над зградите во центарот на градот можеа да се забележат големи жолти балони на кои беа закачени вистински крави. Холандското сирење „леердамер“ пристигна во Македонија!

Пробајте го новото холандско сирење „леердамер“, уникатна комбинација од ементал и гауда, и искусете го феноменалниот умами при секој залак.

Влезете во жолтиот свет на леегендарниот „Леердамер“.(Комерцијална објава)

Издвојуваме

Живот