X
 02.04.2017 Образование

Ова се најдобрите студенти кои дипломирале во 2016-та на ФИНКИ... Двајца се со просек 10.00!ФИНКИ по повод шестиот роденден им додели признанија на 14 студенти со просек повисок од 9.50 кои дипломирале во текот на 2016-та година. Игор Петровски и Виктор Јаневски студиите ги завршиле со просек 10.00, понатаму следува Петре Петров со просек 9.99, па Мартин Бончановски со 9.85 и Денеција Стојановска со просек од 9.84...

Најдобрите дипломирани студенти на ФИНКИ кои ги завршиле своите студии со просек над 9.5 сеОсвен за дипломираните, ФИНКИ додели признанија и на најдобрите студенти од прва, втора и трета година (Линк до наградените).

Генерален спонзор на настанот и наградите за најдобрите студенти беше компанијата Мусала Софт, а настанот го поддржа и компанијата Allocate Software.
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование