X
 27.02.2024 Живот

Кога почнува да учи, плаче и мисли дека нема да научи, многу е несигурен... Како да му помогнам?

Син ми има 11 години и последнава година е многу нервозен и несигурен во себе. Кога почнува да учи, тоа секогаш е со плачење и мисли дека нема да научи. Секогаш мора на негово прашање да му се одговори по три пати. Кога се спрема за на училиште на глас по три пати повторува дали има спремно сѐ. Сѐ уште не сака да спие сам и не сака да излегува надвор со деца затоа што го навредувале.

Одговорот од психологот прочитајте го на Деца.мк


Издвојуваме

Живот