X
 11.12.2018 Образование

Анкета: Студенти, што посакувате во Новата 2019 година?Постојано топла вода во студентските домови, квалитетна и разноврсна храна, добро платена пракса, вработување со добра плата. Студенти, што посакувате во Новата 2019 година?


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование