X
 06.03.2015 Образование

Алтернативно предавање на ФЕИТ/МФС денес


Продолжува автономната зона на факултетите. Се организираат алтернативни предавања и активности со кои се задржува обединетоста на студентите во целата земја.

Студентите на Факултетот за електротехника и информатички технологии (ФЕИТ) и Машинскиот факултет во Скопје (МФС) ќе имаат можност денес да присуствуваат на алтернативно предавање на својот факултет.

Предавањето „Ненасилната борба во општеството“ ќе биде одржано од страна на Соња Стојадиновиќ.

Предавањето започнува во 17:00 во амфитеатарот на факултетот.

Настанот најдете го ОВДЕ.

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование