X
 16.02.2017 Уметност

Работна маса на која може да заспиете

На сите би им годело попладневна дремка по паузата за ручек, но освен што работните маси не се удобни за спиење, шефот најверојатно тоа нема да Ви го дозволи.

работна маса за спиење


Ако сепак Вашиот надреден е спремен дотаму да Ви излезе во пресрет што ќе може да дремнувате на паузи, погледнете ја креацијата на Атанасија Лаивадитоу. Имено, таа била инспирирана од сопствените проблеми кога живеела во тесен стан во Њујорк.
Производот сѐ уште не е достапен да се купи. Погледнете го видеото:

Подготвил: М.Д.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Уметност