X
 19.10.2018 Образование

Споредба на пишувањето на учениците - 1995 и денес

Ова се училишни задачи напишани од четвртоодделенци во скопското Основно училиште „Св. Кирил и Методиј“, во 1995 година. Она што денеска го има во тетратките на учениците е далеку од краснопис, со чест на исклучоци.

Погледнете како изгледаат училишните задачи денес

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование