X
 07.10.2022 Живот

Почнав да работам во смени и син ми се оддалечи од мене, не сака да го гушкам, да го облекувам, да го успивам... Ве молам за помош

Имам син на возраст од 2,5 години и пред два месеца има голема промена во неговото однесување. Направив промена на работното место и откако почнав со новата работа во смени, син ми почна да се оддалечува од мене, не сака да го гушкам, не сака да го соблекувам и да му сменам пелена, не сака јас да го успивам. Дури и ми кажува дека не ме сака и не сака да поминува време со мене. Ве молам за помош, не знам како да постапам.

Одговорот од психологот прочитајте го на Деца.мк

Издвојуваме

Живот