X
 01.09.2017 Живот

Роденден, именден, свадба и уште 101 причина да се назадрави со СКОПСКО

Роденден, именден, свадба и уште 101 причина да се назадрави со СКОПСКО. Погледнете го новиот спот на СКОПСКО, кренете ги чашите високо и наздравете за најблиските. ЗА НАС!Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот