X
 19.04.2018 Живот

Скопско Smooth во целост е инспириран од луѓето коишто живеат - по свое!

Новиот спот на Скопско Smooth во целост е инспириран од луѓето коишто живеат - по свое.

skopsko

Од сите оние кои без разлика на целокупните околности, остануваат упорни и ги одредуваат правилата по кои ќе ги живеат сопствените животи.
 
Прогресот, свежината и креативноста од секогаш биле дел од основните “состојки” на Скопско Smooth и токму затоа, велиме: носи розово. Носи кратко. Сонувај. Биди дете. Мисли. Чувствувај... биди различен!

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот