X
 19.01.2022 Стипендии

Стипендии за студирање во Индија

Амбасадата на Република Индија во Софија, информира дека ICCR (Indian Consul for Cultural Relations) нуди 2 стипендии за студенти од Македонија на индиските универзитети и институти за академската 2022/2023 година.

Детални информации во врска со овие стипендии може да се најдат на веб-страницата: http://a2ascholarships.iccr.gov.in/

Поднесувањето на апликации за овие стипендии ќе започне на 25.01.2022 година.

Контакт е-пошта: pol.sofia@mea.gov.in
Активен до:    15.02.2022

Издвојуваме

Стипендии