X
 01.04.2020 Живот

Првото дете целосно ме одбегнува откако се породив со второто. Како повторно да го придобијам?

Имам 22 години и сум мајка на две деца. Поголемото има 3 години, а помалото 10 месеци. Откако се роди малото, поголемото изгуби интерес и желба да биде со мене. Некои работи што ги правевме заедно претходно сега ги одбегнува.

Ова е дел од прашањето на мајка упатено до психолозите, соработници на Деца.мк.
Одговорот на Ивана Маринчек прочитајте го на овој ЛИНК.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот