X
 11.03.2015 Култура

Која е најголемата грешка на човештвото?


Со брзиот напредок на технологијата сведочиме на многу изуми и човечки активности кои може да се сметаат како грешки, на еден начин или друг. Која е нашата најголема грешка?Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура