X
 13.08.2015 Курсеви

Конкурс за бесплатен курс во Академијата Микросам


КОНКУРС ЗА БЕСПЛАТЕН КУРС ЗА ИНЖЕНЕРСКИ ПОМОШНИЦИ ВО МАШИНСТВОТО

Академија Микросам, Прилеп организира конкурс за бесплатен курс за инженерски помошници во машинството. Курсот ќе започни на 21.09.2015 и ќе  се спроведува 4 месеци. Ќе се изучуваат следните предмети:

•    Инженерска Математика и Физика;
•    Структурна анализа;
•    Техничко цртање и моделирање;
•    Машински елементи.

Предавањата во текот на курсот ќе ги држат универзитетски професори и искусни и докажани машински инженери. Микросам АД на учесниците им ги обезбедува сите услови за посетување на курсот, како и соодветна пракса во просториите на Микросам АД.

Сите заинтересирани кандидати треба да имаат основно познавање од англиски јазик и средношколска математика. Изборот на курсисти ќе се одвива преку влезно селекционо тестирање  кое ќе се спроведи на 15.09.2015, а ќе се тестира логичко размислување, математика, англиски јазик и инженерски предиспозиции.

По завршувањето на курсот најдобрите кандидати имаат можност да станат дел од Микросам тимот на врвни инженери.

Конкурсот трае до 14.09.2015.
Пријавете се на 075 226 411; 048/400 100, 400 089.
akademija@mikrosam.com
Искористете ја оваа неповторлива можност да станете дел од тимот на Микросам АД.

МИКРОСАМ АКАДЕМИЈАТА НЕ ДОДЕЛУВА ДИПЛОМИ. УЧЕСНИЦИТЕ НА КУРСОТ ЌЕ СЕ ЗДОБИЈАТ СО ЗНАЕЊЕ И ПОМОШ ВО ПРОНАОЃАЊЕ НА СВОЈАТА ИДНА КАРИЕРА

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Курсеви