X
 10.01.2016 Забава

Дали можете да ги именувате овие филмови од 90-тите само со помош на постерот?

Колку сте филмски фанатик и дали можете да ги именувате филмовите од 90-тите само со помош на дел од постерот?

Колку сте филмски фанатик и дали можете да ги именувате филмовите од 90-тите само со помош на дел од постерот?

Дали можете да ги именувате овие филмови од 90-тите само со помош на постерот?

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава