X
 04.07.2016 Забава

Дали можете да го поврзете правилниот главен град со правилната ЕУ земја членка?

Дали можете да го поврзете правилниот главен град со соодветната ЕУ земја членка?
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава