Човекот чии џемпери го освоија светот

Сигурно сте слушнале многу приказни за патувања низ светот и посета на некои од најисконските локации.

 

dzemper


Меѓутоа дефинитивно не сте го виделе ова: Сем Барски во авантуристички поход - ги посетува сите најзначајни знаменитости низ светот, носејќи џемпери на кои се наоѓаат местата што ги посетил.

 

Линк до галеријата.

 
Објавено на 11.01.2017
 
fakulteti.mk©2011 - 2017