X
 26.03.2020 Образование

Учиме со Биби и Боби: За природата и планетите

Повторуваме за жива и нежива природа и Сончевиот Систем. Боби ќе ве прашува, а прашањата ги подготви наставникот Мартин Поповски од „Бибиверзум“.

Прочитајте повеќе на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование