X
 01.02.2022 Стипендии

„Фулбрајт“ студентска стипендија за САД, 2022 година

Стипендиската програма „Фулбрајт“ им овозможува на дипломираните студенти, младите професионалци и уметници од странство да студираат и спроведуваат истражувања во САД.

ТУКА можете да дознаете повеќе информации.

ТУКА можете да аплицирате.
Активен до:    31.10.2022

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии