X
 03.10.2021 Стипендии

Стипендија „Амелија Ерхарт“ од „Зонта интернешнл“

Отворени се апликациите за стипендијата „Амелија Ерхарт“. Глобално, жените заземаат околу 24 отсто од работната сила во воздушната индустрија. Затоа е создадена оваа програма, за да им овозможи на жените да имаат пристап до сите ресурси и да се на еднакви позиции со мажите.

Повеќе информации можете да добиете ТУКА.

Доколку сакате да аплицирате, тоа можете да го направите ТУКА.
Активен до:    15.11.2021

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии