X
 16.11.2016 Стипендии

EIFFEL стипендии за магистерски и докторски студии во Франција

еифел стипендии


Eiffel програмата за стипендии е формирана од Министерството за надворешни работи и интернационален развој на Франција и е за магистерски и докторски студии во три главни области: инженерски науки, економија и менаџмент, и право и политички науки. Повикот е отворен за интернационални кандидати, а крајниот рок за пријавување е до 6 јануари, 2017 година.

Сите информации прочитајте ги ОВДЕ.
Активен до:    31.12.2099
Подготвил: М.Д.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии