X
 24.10.2016 Стипендии

Стипендии за докторски студии во Канада

знаме на канада


Владата на Канада доделува стипендии на интернационални кандидати за студии на канадските универзитети од областа на општествените, природните, техничките науки или здравјето. Апликантите потребно е да имаат соодветно познавање на англискиот јазик. Крајниот рок за пријавување е 2 ноември.

Сите информации за условите за аплицирање прочитајте ги ОВДЕ.
Активен до:    31.12.2099
Подготвил: М.Д.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии