X
 15.11.2016 Стипендии

Стипендии Science@Leuven за постдипломски студии

универзитет во Белгија


Стипендиите Science@Leuven се наменети за мотивирани и талентирани интернационални студенти кои сакаат да запишат магистерски студии во Белгија. Конкурсот е наменет за кандидати во областа на астрономија и астрофизика, биологија, биохемија, хемија, географија, математика, физика, статистика и други. Со доделените финансии се покриваат и трошоците за живеење. Крајниот рок за пријавување е до 15 февруари, 2017 година.

Сите информации прочитајте ги ОВДЕ.
Активен до:    31.12.2099
Подготвил: М.Д.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии