X
 27.11.2016 Стипендии

Стипендии за студирање во Холандија за додипломски и постдипломски студии

стипендии-холандија


Министерството за образование, наука и култура на Холандија има отворен повик за интернационални студенти од земји кои не се членки на ЕУ. Стипендиите се за додипломски и постдипломски студии, почнувајќи од академската 2017-2018 година. Крајниот рок за пријавување е до 1 мај 2017 година.

Сите информации прочитајте ги ОВДЕ.
Активен до:    31.12.2099
Подготвил: М.Д.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии