X
 07.01.2015 Образование

Професорскиот пленум со сугестија за предлог-измените на Законот за високото образование


Соопштение за јавноста
ОДГОВОР НА ПРОФЕСОРСКИОТ ПЛЕНУМ ПО ПОВОД ЗАМОЛНИЦАТА НА ВЛАДАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ЗА ИСПРАЌАЊЕ СУГЕСТИИ ЗА ПРЕДЛОГ-ИЗМЕНИТЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ВИСОКОТО ОБРАЗОВАНИЕ


Почитуван Премиер на Република Македонија,

Професорскиот пленум со особено задоволство Ви соопштува дека има една сугестија за предлог-измените на Законот за високото образование: Повлечете ги веднаш.

Со почит,
ПРОФЕСОРСКИ ПЛЕНУМ

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование