X
 16.11.2015 Образование

АНКЕТА: Студентите и Факултети.мк го избираат најдобриот универзитетски професор во Македонија!

Сите студенти од државните и приватните факултети во Македонија, со учество во оваа анкета на „Факултети.мк”, имаат ретка можност да ни кажат кој е професорот кој им оставил најдобар впечаток во текот на студиите. Има неколку критериуми кои треба да се земат предвид, како на пример, дали наставата ја одржува редовно и на време? Дали има добри комуникациски вештини и дали создава убава атмосфера за работа? Дали кон вас како студенти се однесува коректно и со почитување?

Универзитетските професори имаат задача и обврска да ве оценуваат додека сте на студии, но овојпат вие сте тие кои ќе ни кажете кој професор заслужува чиста 10-ка.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование