X
 21.05.2017 Образование

Анкета: Каде планирате да студирате?

Неодамна направивме анкета за идните студенти, на која дознавме дека поголемиот дел од нив планираат да студираат на државен факултет, а поголем дел од нив сакаат да студираат за да добијат знаење. Притоа, изборот на факултетот зависи од повеќе фактори: значењето на дипломата, можностите за работа, пракичното знаење, финансиите итн.

РЕЗУЛТАТИ ОД АНКЕТА ЗА УПИСИ НА ФАКУЛТЕТ: НАЈГОЛЕМ ИНТЕРЕС ЗА ДРЖАВНИТЕ УНИВЕРЗИТЕТИСега, ве прашуваме каде точно сакате да студирате? Дали се одлучивте за државен факултет, и дали имате втора опција ако не ве примат.

Издвојте неколку минути за да одговорите на неколку прашања за вашите планови за студирање.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование